2,5 dl hvedemel
1,5 dl kokosmel
2 modne bananer
2,5 dl mælk
4 spsk rørsukker
2 spsk citron -eller limesaft
2 æg
2 spsk smør
1 spsk ingefærsaft (ca. 25 g revet, presset mellem fingrene)
40 g finthakket, god chokolade
3 tsk fintmalet kaffe - lys eller mellem ristet
3 tsk bagepulver
⅓ tsk fint salt
evt smør til stegning
1. Smelt smørret. Rør kokosmel, salt, rørsukker, chokolade og kaffe sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i. Pisk smørret med mælk og æg. Mos bananerne og rør dem i, sammen med citrussaft, ingefær. Rør den fugtige blanding i den tørre. Konsistensen bør være som en lind grød. Lad pandekagedejen trække køligt 30 minutter.
2. Steg pandekagerne i smør eller steg dem uden smør, ved ikke for høj varme i en blinispande eller en teflon belagt pande.
Server fx. med ahornsirup eller hjemmelavet
"chokoladesmørepålæg".