Logo

Havregrynsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g havregryn
500 g hvedemel 
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
5 dl vand
½ dl olie (rapsolie / vindruekerneolie)    
 
Opløs gæren i det lukne vand.
Tilsæt salt, sukker og olie.
Hæld væden over havregrynene, som røres godt sammen.
Tilsæt derefter hvedemel til dejen har en fast kosistens, der slipper skålen.
Dejen må dog ikke være tør.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 30 min.
Form bollerne og lad hæve til dobbelt størrelse igen ca. 30 min.
Bages ved 200ºC i 15 minutter.
 
Tips: Et godt alternativ ved slankekur. Meget mættende.
Havregrynsbollerne er fryse-egnede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her