Logo

Thai-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl citronsaft
1 dl vand
75 g sukker
2 spsk fish sauce
2 spsk finthakket ingefær
2 spsk finthakket chili
3 fed finthakket hvidløg
1 lille bundt frisk koriander

Vand og sukker koges op sammen. Pluk korianderbladene og hak stilken meget fint. Chili, ingefær og hvidløg kommes i, koger et par minutter. Tages af blusset, inden citronsaft, fish sauce og koriander røres i. Stilles køligt til brug.

Rør lidt af saucen i neutrale supper, rør den i ris, cous cous-gryn og lignende, eller brug den sammen med lyst kød og skaldyr i frikassé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her