Logo

Ristet laksetatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g laksefilet
½ dl finthakket purløg
½ dl fuínthakket løg
½ dl finthakket rødløg
½ dl finthakket dild
2 æggeblommer
salt og peber
1 dl cremefraiche 18%

Skær den skind- og benfri laks i fine terninger eller hak den i foodprocessor sammen med løg og dild.

Bland æggeblommerne i og smag til med salt og peber.
From laksefarsen il 4 bøffer.

Grill eller pandesteg hurtigt bøfferne på en let smurt pande.
Servér dem med en klat cremefraiche, ristet brød og salat.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her