1 frissé salat
½ fed hvidløg
1 æg (kogt 1 min. pga salmonella)
3 skiver daggammelt franskbrød i terninger
olie
4 benfri sild eller ansjosfileter
saft fra ½ citron
3-4 spsk reven parmesanost
5 spsk italian salatdressing
Skyl salaten og skær den i stykker.
Gnid salatskålen med hvidløg.
Kog ægget i kun 1 min.
Rist brødterningerne og læg dem på fedtsugende papir.
Benfri sild hakkes.
Kom dressingen i salat-skålen.
Flæk ægget og skrab alt ud af skallen.
Pisk æg med dressing.
Tilsæt salat, brødterninger, hakket sild og bland godt.
Pres citronsaft over salaten.
Friskkværnet peber tilsættes.
Drys tilsidst parmesanost i lidt ad gangen og bland.
Den færdige salat skal være næsten tør.