Med en færdig
lagkagebund er denne friske dessert hurtigt lavet.
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 20 min. 4 personer
#
1 lagkagebund
3 dl friskpresset
appelsinsaft
200 g flødeost
naturel
1½ dl piskefløde
75 g blød nougat
4 tørrede figner
8 dadler
*
Skær lagkagebunden i
ca. 8 trekanter.
Væd dem med
appelsinsaft og fordel dem i 4 portionsglas.
Rør flødeosten lind.
Pisk fløden til
blødt skum og vend den sammen med flødeosten.
Riv nougaten groft
og vend den i cremen.
Skær stilken af
fignerne og hak dem groft.
Udsten dadlerne og
hak dem groft.
Vend frugten i
cremen.
Fordel blandingen
ovenpå lagkagebundene i portionsglassene og lad desserten trække ca. 20 min.
Nyd desserten
afkølet.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin