Dej:
75 g smør
2-2 ½ dl knuste kiks fx. Digestive
2 spsk sukker
Fyld:
3 æg
1 spsk reven citronskal
1 spsk reven appelsinskal
¾ dl citronsaft
2 ½ dl piskefløde
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Bland de knuste kiks (eller søde småkager) til en dej sammen med fedtstof og sukker.
Tryk dejen ud i en pieform med løs bund og bag bunden på nederste rille ved 200ºC i ca. 6-8 min.
Lad bunden køle.
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt 1- 1 ½ dl
sukker, lidt ad gangen, så er det lettere at få det blandet.
Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret samt den revne skal.
Tilsæt citronsaft.
Pisk fløden til skum.
Bland flødeskum, æggehvide og æggeblommemassen forsigtigt.
Hæld massen over piebunden og sæt den i fryseren i ca. 2-3 timer.
Tag pien ud 15 min før serveringen og tag den ud af formen.