360 g tun i vand
200 g mayonnaise
200 g cremefraiche
½ dl citron
2 spk. fint revet løg
3 tsk salt
4 dl piskefløde
12-14 blade husblas
1 glas kaviar
Blød husblasen op i kold vand, vrid den let fri for det meste af vandet, og smelt den over vandbad.
Mayonnaise, cremefraiche og citron røres sammen.
Løg, salt og tun blendes eller moses godt, alt efter om man gerne vil have tunstykker i, og røres derefter sammen med mayonnaisen, creme fraichen og citronen.
Smages til med ketchup og chilisauce.
Kaviar vendes forsigtigt i.
Vend den smeltede husblas i (lidt efter lidt) og rør godt rundt, så det ikke klumper.
Den piskede fløde vendes forsigtigt i.
Dressing:
cremefraiche, dild, ketchup, salt, peber evt. citron tilsættes og smages til efter behov.
Vær opmærksom på, at der ikke skal ret meget citron i hvis man vælger at tilsætte det.
Tilbehør: Flutes, dressing og ærter