Logo

Tunmousse 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i vand
200 g blødt smør el margarine
1 dl cremefraiche
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. kom tunene i skål, og findel med en
gaffel. tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft.
Rør det hele sammen, og smag moussen til med salt og peber.
Fyld moussen i en postej form eller en skål og stil den i køleskabet
tildækket i mindst 12 timer.
 
Tips: Kan pyntes med karse, citron skiver og tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her