BLT står for bacon, salat (lettuce) og tomat og er en
klassisk amerikansk sandwich. Her er den i en udvidet version med stegt kylling
og karrydressing.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15 min.
#
Fyld:
300-400 g kyllingebryst
1 spsk olie
100 g bacon i skiver
salt og peber
1 salathoved
4 store tomater
Karrydressing:
4 spsk mayonnaise
1 dl skyr
2 tsk karry
1-2 tsk citronsaft
1-2 grove flûtes
*
Brun kyllingestykkerne på begge sider på en pande med olie.
Skru ned for varmen, og steg dem i endnu ca. 5 min. på hver
side.
Krydr med salt og peber, og lad kødet trække på en
tallerken.
Steg baconskiverne gyldne og sprøde på panden.
Dryp af på et stykke køkkenrulle.
Skyl salatbladene. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Rør mayonnaise sammen med skyr og karry, og smag dressingen
til med salt og citronsaft.
Varm de grove flutes i ovnen, eller på en brødrister.
Flæk dem, og smør dem med karrydressing.
Skær kyllingekødet i skiver, og byg sandwichene op med
salatblade, tomater, kylling og bacon.
Luk sandwichene med de øverste flutes, og skær sandwichene
over i det ønskede antal.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin