Logo

Kalkunfrikadeller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalkun
1 æg
2-3 dl hønsebouillon
100 g rasp
1 knivspids ingefær
2-3 fed knust hvidløg
1 bundt hakket persille
salt og peber
Smør eller olivenolie
 
Alle ingredienser kommes i en stor skål, og farsen blandes.
Frikadellerne formes med en stor spiseske og steges på panden.
 
Tips: Frikadellerne er skarpere i smagen end traditionelle danske
kalv/flæsk frikadeller. Udelades persillen ændres smagen temmelig
meget og i mildere retning. De kan også laves mindre og serveres som
kødboller i tomatsaucen i "Spaghetti Meatball" eller bollerne i karry
saucen i "Ris og karry".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her