Logo

Varm muslinge- og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler skrællede og skåret i ½ cm. tykke skiver
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk salt
⅔ dl tør hvidvin
24 store muslinger
2 spsk hakket rødløg
¾ dl hakket persille
2 tomater skåret i tern
 
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en 3 l. gryde over
kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre til de er næsten møre,
10-15 minutter.
Pas på de ikke koger ud.
Hæld vandet fra.
Skyl imens muslingerne under koldt rindende vand, kasser alle med åbne
skaller, fjern ”skægget” og læg muslingerne i en gryde sammen med hvidvinen.
Bring dem i kog over middel varme.
Læg låg på, og lad dem simre 5-10 minutter, indtil alle skallerne er åbne.
Tag muslingerne ud af skallerne med en lille hulske, og læg dem i en skål.
Kasser alle muslinger, der ikke har åbnet sig.
Kasser skallerne.
Skyl muslingerne i kogelagen for at fjerne eventuelt sand.
Bland olivenolie, løg, eddike, persille og salt i en stor skål.
Vend forsigtigt kartoffelskiver, varme muslinger og tomater i blandingen og rør godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her