Logo

Piemontesiske peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røde eller gule peberfrugter
4-8 sardeller
4 fed hvidløg
1 god håndfuld persille
ca. 1 spsk olivenolie i hver halve peberfrugt

Halvér peberfrugterne på langs. Fjern frøstolen og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fyld dem med de øvrige, finthakkede ingredienser. De skal ikke saltes, for det sørger sardellerne for. Bages i en 200ºC varm ovn i ca. 35 min., til de bliver brune i kanten, for først da har frugterne fået deres særlige sødme.

Serveres lunkne eller kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her