Sild og æbler er en
god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en syrlig
creme med æbler og sennep.
Arbejdstid: 30
min. Trækketid: 1 time. 2 personer. Er
du alene så halver portionen.
#
½ æble
1 spsk æbleeddike
2 gammeldagsmodnede
marinerede sildefileter
1 dl cremefraiche
18%
1 tsk sennep
salt og peber
2 skiver groft
rugbrød
4-6 ringe rødløg
dild
*
VASK æblet, og fjern
kernehuset i midten med en lille rund udstikker.
Skær æblet i tynde
skiver.
VARM eddiken i en
gryde.
Læg æbleskiverne i
eddiken, og lad dem trække i mindst 1 time.
DRYP sildene af på
et stykke køkkenrulle, og skær dem i små stykker.
RØR cremefraiche med
sennep, og smag til med salt og peber.
Vend sildestykkerne
i cremen.
ANRET sildene på
rugbrød med æbleskiver, rødløgsringe og dild.