Kryddersild og kartofler i masser af krydderurter
Til 4 personer Tilberedningstid: 112 time Køletid: V2 time
#
1 icebergsalat
400 g kogte, kolde kartofler
4 kryddersildefileter
Marinade:
2 spsk eddike
1 spsk citronsaft
2 spsk olie
1 revet løg
Sauce:
1 dl cremefraiche
1 spsk hakket persille
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild + lidt til pynt
1. Skyl salaten. Lad den dryppe af og skær den i grove
strimler.
2. Skær kartoflerne i terninger og sildefileterne i mindre
stykker.
3. Bland det i en stor skål.
Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Vend salaten og stil den koldt i ½ time.
4. Rør cremefraiche med krydderurterne.
Smag saucen til med salt og peber.
Hæld den over salaten, drys med dild og server straks.