Hurtig og lækker ferskendessert med burrata eller mozzarella
• 4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: en
bageplade beklædt med alufolie, et serveringsfad
#
4 modne ferskner
3 spsk olie
1 spsk balsamico
salt og peber
1 håndfuld rucolasalat
400 g burrata eller mozzarella
*
Opvarm ovnens grill til højest mulige temperatur.
Skær fersknerne midt over, og fjern stenene.
Skær hver halve fersken i 2 skiver, og læg dem på
bagepladen.
Grill dem i 2 min. på hver side.
Pisk olie sammen med balsamico, salt og peber.
Skær burrata eller mozzarella i skiver, eller riv den i
mindre stykker.
Anret osten på fadet med de grillede ferskner.
Drys rucola ovenpå, og dryp dressingen over salaten.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin