Logo

Fiskeburger med sød thaisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g torskefileter
2 chiabattaboller
renset feldtsalat
4 skiver agurk
2 spsk mayonnaise
sød chili Thai sauce
olivenolie
salt og peber

Drys fisken med salt og steg den gylden i olie på en pande - det tager kun få minutter. Varm bollerne og flæk dem. Fyld bollerne med salat, agurk, fisk, mayonnaise og sød chilisauce.

Torsk stegt i olie smager også godt kold, brækket i mindre stykker, i salat. En mild sennepsdressing med lidt kapers passer fint til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her