Logo

Andelår i hvidvin og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Andelår
Olivenolie
Salt og kværnet peber
Gulerod
Løg, hakket
Timian kviste
Myrteblade, (hvis de er til at få fat i)
Hvidvin
Honning (gerne græsk timianhonning, akaciehonning eller lignende,
bare ikke dansk lynghonning)
Trøffelolie

Steg andelår på skindsiden i olivenolie i en pande over kraftig varme. Når skindet er brunet vendes lårene. Kværnet peber og lidt salt på begge sider. Kom stykker af gulerod, et hakket løg, et par kviste timian og nogle myrteblade i panden og hæld et par store glas tør hvidvin ved.

Tilsæt et par skefulde god honning. Dryp noget trøffelolie ud over det hele og lad det stege under låg i en times tid til lårene er møre. Tørrer panden ud undervejs tilsættes mere hvidvin. I de sidste minutter steges uden låg, så væsken kan koge ind. Tilsæt yderligere lidt trøffelolie, der kan fås for godt og vel en halvtredser i supermarkeder i små flasker, der dog holder enormt længe, idet der kun skal bruges få dråber af gangen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her