8 mellemstore kartofler
200 g frisk gedeost
4 tomater
1 dl extra jomfruolivenolie
2 kviste timian
2 dl lammebouillon
50 g smør
Skrælles og skæres i 2 mm tynde skiver der "tag-lægges" som fiskeskæl på en bageplade smurt med extra jomfruolivenolie, så kartoffelskiverne danner en cirkel på ca. 7 cm i diameter.
Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges oven på kartoffelcirklen, og herpå placeres gedeosten også skåret i tynde skiver.
Krydres let med salt og Malabar peber.
Det hele afsluttes med et lag af kartofler, lagt på samme måde som i starten.
Kartoflerne bages i en meget varm ovn (220ºC), til de er gyldnebrune og sprøde i kanten.
Anretning:
Med en palet løftes den sprødbagte kartoffelkage over på en varm tallerken. - Husk altid varme tallerkener til varm mad, så maden kan holde sig varm under hele måltidet.