12 stk kyllingelår
Maizena
40 g tørrede svampe skiveskåret
2½ cm ingefær finthakket
5 forårsløg skiveskåret
olie til stegning
1 stort fed hvidløg
3 tsk ektra Maizena
1½ klar bouillon terninger
3 dl vand
2 dl sherry
2 spsk sojasauce
●
De tørre svampe lægges i varmt vand i mindst 30 min.
Kyllingelårene paneres i Maizena og steges i ca. 20 min.
Vand og bouillon koges op i en gryde sammen med pressede hvidløg, ingefær, sojasauce, sherry i ca. 5 min.
Derefter tilsættes ekstra Maizena sammen med lidt koldt vand.
Lad stå i nogle minutter - dette er den jævnede sauce.
Kyllingelårene lægges i en kasserolle, tilsat forårsløg, svampe og den jævnede sauce; kog i ca. 45 min. i ovn på 180°C.
Løse ris vil passe fint til denne ret.