Logo

Pil-selv rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg kæmperejer - serveret med en let rørt Aïoli

Aïoli
3 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk salt
Saften af 1 ½ citron
Ca. 5 dl god olivenolie
Evt. lidt safran
Salt og peber

Rør æggeblommerne med salt, og tilsæt citronsaft.

Mens der piskes godt, tilsættes olien i en tynd stråle, til den ønskede konsistens er opnået.

Inden olien tilsættes, kan safranen evt. udblødes i citronsaften for at give en flot farve.

Rejerne anrettes på et stort fad med citronskiver. Serveres med Aïoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her