Logo

Sildeøje -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salmonella fri æggeblomme
(evt. past. æggeblomme i kogt æggeskal/plastikskal)
5 benfri sild
Kapers
1 hakket rødløg
Dild
1 skive rugbrød med smør

Salatblad
 
Læg forsigtigt æggeblommen midt på en lille tallerken eller asiet - eller hæld æggeblomme op i en kogt æggeskal og stil den i en løgring på tallerkenen.
Læg sildene i kreds om blommen, derefter kapers og yderst rødløg i ring.
Pynt med dild.
Skær den smurte brødskive over og anret snitterne på salat­bladet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her