Logo

Hjemmelavet æbleflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 25-30 stk Slik

3 kg æbler, fx. Ingrid Marie
2 dl æblecider
5 dl sukker pr. liter æblemos

Skyl æblerne godt, skær dem i mindre stykker og hæld dem i en gryde. Tilsæt æblecideren og lad det simre under låg til æblerne er kogt ud. Passer mosen gennem en sigte, mål den af og tilsæt en passende mængde sukker.
Lad det hele simre, til massen er rigtig tyk og en anelse mørk i det. Læg en klat på en tallerken. Sæt den i køleskabet for at se, om massen stivner, når den bliver kold (tag gryden fra varmen imens). Stivner massen ikke, må gryden have en ekstra tur på varmen.

Spred massen ud i en form med bagepapir. Lad den køle af, og opbevar den koldt.
Skær ud i små stykker og rul dem i sukker, når de skal bruges. Eller server dem uden sukker sammen med ost.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her