Logo

Sveskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g svesker
skallen af 1 citron
sukker efter smag
2 l. vand
50 g kartoffelmel
 
Sveskerne skylles godt i lunkent vand, halvdelen af dem stødes i stenmorter, til de knuses.
De sættes på ilden sammen med de hele svesker i koldt vand og koger møre.
De trykkes nu gennem et dørslag.
Citronen afvaskes godt, tørres og skallen rives af på sukkeret og kommes i suppen.
Suppen jævnes med melet som er udrørt i lidt koldt vand.
Suppen gives et opkog i ca. 5 minutter og smages til.
Serveres kold med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her