Logo

Saltstegt sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4 spegesild
Rugmel til panering
Stegefedt
Smør
2 mellemstore løg i skiver
 
Tilbehør:
Sød sennep (sorte sennepsfrø)
Syltet rødbede
Rugbrød
 
Sildene udvandes efter smag (fra 2-3 timer til natten over), renses, flås, udbe­nes, deles i to fileter hver, vendes i rugmel og steges 1-4 minutter på hver side.
I en anden pande steges samtidigt de ski­vede løg i lige dele vand og smør, indtil vandet er fordampet, og løgene er blevet gyldne.
Sildene serveres varme, dækket af løg.
Rødbede og sennep er tilbehør.
Rugbrød med fedt eller smør gives til.
 
Saltstegt sild som hovedret:
Her bruges 8 sild.
Tilbehør hvid eller brun løgsauce og kogte kartofler.
 
(Tilberedningen kendes også i Skåne) [Bornholmsk familieopskrift]

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her