Logo

Pande sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g sildefiletter
rugmel
st peber
margarine eller olie
2 store løg
1 rød peberfrugt
1 ds tomatkoncentrat
ca 1 dl fløde
salt og lidt sukker
eddike og vand
 
Sildefiletterne vendes i rugmel tilsat salt og st peber
De steges og lægges på fedtsugende papir
De snittede løg og peberfrugter svitses derefter på panden
Eddike, vand, tomatkoncentrat og fløde hældes over
Det koger godt igennem og smages til med sukker og eddike
De stegte sildefiletter bredes ud i et ovnfast fad og fyldet hældes over.
Serveres lune eller kolde til et stykke rugbrød, men ris smager også godt til.
Man kan evt. lave dem dagen før og så varme fadet i ovnen til før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her