600 gram fiskefilet (skrubbe eller rødspættefilet)
1 dl hvedemel
salt og peber
20 gram smør
1 spsk olie
Bulgur af:
1 løg
2 soltørrede tomater
4 dl bulgur
3 ½ dl vand
½ bouillonterning
Tomat – agurkesalat af:
3 store tomater
1 agurk
1 dl cremefraiche
2 spsk hvidvinseddike eller citronsaft
1 spsk sukker
½ bundt friskhakket dild
salt og peber
Bulgur: Hak løg og soltørret tomat fint, kom bulgur i en gryde med vand, bouillonterning, løg og soltørrede tomater og kog den ved svag varme 7 minutter.
Lad bulguren trække under låg 2 – 3 minutter inden servering.
Fisk:
Skær fiskefileterne på langs i 1,5 cm brede strimler.
Bland hvedemel, salt og peber sammen og vend fiskestrimlerne heri.
Steg strimlerne på en "slip let" pande i gyldent smør, ca. 2–3 minutter på hver side.
Tomat-agurkesalat:
Skær tomater og agurk i tern. Rør en dressing af cremefraiche, hvidvinseddike, sukker og finthakket dild.
Smag til med salt og peber og vend dressingen i tomat og agurke terningerne.
Tips: Erstat kyllingekødet med fx kalkunkød og udskift bulguren med ris eller cous cous.