Prøv at stege et par
sprøde fiskekrebinetter i stedet for fiskefrikadeller det er nemt og smager
skønt.
Arbejdstid: 45 min. Stegetid:
10 min. 4-6 personer
#
600 g filet af
kulmule, lyssej eller torsk (evt. blandet med 50% laks)
salt og peber
2-3 stængler
bladselleri
75 g durumhvedemel
1 æg
150 g gourmet rasp
(storflaget)
3 spsk olie
50 g smør
Remoulade:
100 g mayonnaise
½-1 dl cremefraiche
eller skyr
2-3 tsk dijonsennep
1 rødløg
100 g syltede
agurker
2 spsk kapers
en håndfuld persille
lidt kørvel
salt og peber
Tilbehør: rugbrød
*
REMOULADE: Rør
mayonnaise med cremefraiche eller skyr og sennep.
Hak de øvrige
ingredienser fint, og rør dem i.
Smag til med salt og
peber, og sæt remouladen i køleskabet.
HAK fisken groft med
en stor kniv eller i en foodprocessor med pulse-knappen.
Bland
"farsen" med 1 tsk groft salt og lidt friskkværnet peber.
RENS
bladselleristænglerne, og hak dem fint evt. i en foodprocessor.
Rør dem i
fiskefarsen, og form farsen til 6-8 små bøffer.
Vend dem i durummel
og dyp i sammenpisket æg, og vend i rasp.
Varm en pande med
olie og smør og læg krebinetterne på panden, når smørret bruser af.
Skru ned til
middelvarme, og steg dem i 4-5 min. på hver side.
SERVER krebinetterne
med remoulade og rugbrød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin