Logo

Rysteribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg ribs
150-200 g sukker

Skyl ribsene, lad dem dryppe af og rib bærrene af stilke ne med en gaffel. Læg bærrene lagvis med sukker i en skål, som rystes, så sukkeret fordeles, uden at ribsene knuses. Ryst igen flere gange, mens bærrene trækker med sukkeret i mindst 1 time.Tips:Frisk tilbehør til de lidt tunge kødretter, bl.a. til vildt. Desuden kan ribsene bruges som selvstændig dessert med flødeskum eller is til eller indgå som fyld i kager og tærter. En større portion kan tilsættes lidt konserveringsmiddel og opbevares i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her