Logo

Kanelkarameller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Karameller:
½ l. piskefløde
100 g glukose
250 g sukker
150 g afskallede hasselnøddekerner
1 tsk stødt kanel med top
Smør
Fladform a 15 x 15 cm
 
Kog fløde, glukose og sukker længe til gylden og tyk karamelkon­sistens. Rør indimellem.
Karamellen er færdig, når den slipper bunden.
Sluk for blusset og vend stødt kanel og nødder i.
 
Smør en form med blødt smør og fór med bagepapir uden folder.
Fyld karamelmassen i og lad størkne til næste dag ved stuetempe­ratur.
Udskær karamellerne i 1 ½ X 1 ½ cm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her