Logo

Østrigsk gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østrigsk gullasch

700 g godt oksekød, skåret ud til gullasch

3 spsk svinefedt

5 løg

2 fed hvidløg

salt og peber

1 bouillonterning

½ tsk tørret merian

3 spsk cremefraiche

Tilbehør: Kartoffelmos eller makaroni - se Kogning af pasta, spaghetti, makaroni, under: Tillæg

*

Tryk kødet af i køkkenrulle og brun det kraftigt på alle sider i svine­fedt.

Tilsæt de groft skårne løg og finskåret hvidløg samt peber og lidt efter lidt ¼ l kogende vand, tilsat bouillonterning.

Lad det snurre sagte under låg i ca. 2 timer.

Smag til med salt, peber og merian og rør cremefraiche i.

Server retten med kartoffelmos eller kogt makaroni.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her