200 g frisk spinat
2 skalotteløg
25 g smør
4 spsk hakket persille
½ dl Pernod
salt, peber
24 friske østers
100 g pecorino ost
1 ½ dl cremefraiche
flûtes eller ristet brød
Spinaten skylles, ribbes og hakkes meget fint.
Skalotteløgene pilles og hakkes fint.
Svitses næsten møre i en gryde i smørret.
Spinaten tilsættes og svitses.
Gryden tages fra varmen.
Persille og Pernod tilsættes, og grønsagerne smages til med salt og peber.
Kommes i en skål og holdes varme oven på raclette-grillen.
Osten rives og kommes i en skål.
cremefraiche anrettes i en skål.
Østerserne åbnes og anrettes i den dybe skal.
2 østers lægges i hver raclette-pande og lidt grønsagsblanding kommes
oven på.
cremefraiche hældes over, og til sidst drysses osten på.
Gratineres til osten begynder at boble.
Spises med flûtes til.