600-700 g hakket oksekød
2-3 fed hvidløg hakket/presset
1 dåse tomatkoncentrat
1 dåse hakkede tomater
1 stor peberfrugt i strimler
1 løg i skiver/hakket
2 gulerødder i skiver
2 hele tomater skåret i kvarte
½ bæger Philidelphia smøreost Naturel
1 laurbærblad
½ tsk tørret chili
1-2 tsk salt
1 tsk peber
½ cremefine fløde til madlavning
1 ½ dl vand
2 bouillonterninger
1 tsk sukker
Brun kødet grundigt. Tilsæt hvidløg, salt, peber, chili og tomatkoncentrat.
Brænd krydderierne af for fuld varme i et par minutter under omrøring.
Tilsæt hakkede tomater, alle grønsager og laurbærbladet, vand, fløde, bouillonterninger og sukker.
Lad det småkoge i 1 time.
Tilsat smørreosten, evt. kun ½ først og smag lidt på det.
Tilsæt resten af osten efter smag og behag.
Kog op, og lad det stå og hvile i en en time eller 2, så al kraften trækkes ud af krydderierne.
Server med frisk pasta og reven parmesanost på toppen.
Tips: Tilsæt evt. en spsk HP sauce, eller ¼ glas Salsa dip (medium).