Logo

Tomat ketchup, god og krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 4 dl

1 løg, grofthakket
1 fed hvidløg
5 spsk frosset koncentreret æblejuice
1 ds koncentreret tomatpure a 170 g
1 ¼ dl cidereddike
¼ tsk peber
¼ tsk røde chilipeberflager
¼ tsk stødt kanel
1/8 tsk hvidløgspulver

Kom løg, hvidløgsfed og æblejuice i en blender og purer det.
Tilsæt koncentreret tomatpure, cidereddike, peber, røde chilipeberflager, kanel og hvidløgspulver. Bland til det er jævnt.
Opbevar i køleskab i en tæt lukket beholder.
Tomatketchup kan holde sig i køleskabet i flere måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her