Logo

Ricotta-budding med sharon-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g ricotta-ost
150 g hakkede nødder
2 spsk sukker
10 g husblas
4 modne kakier / sharonfrugt
1 brev vanilje
3 spsk rom
Kanel

Blød husblas op i koldt vand i 5 min.
Pres den, og smelt den i et vandbad, sammen med rommen og en skefuld vand.
Bland ricotta-osten, sukkeret og 100 g hakkede nødder.
Tilsæt den smeltede husblas, og vend den i blandingen.
Fordel blandingen i 4 portionsskåle, og lad den hvile i køleskabet et par timer.
Fjern skallen fra kakierne, blend dem og tilsæt vanilje, ½ tsk kanel og resten af rommen.
Varm blandingen op ved svag varme et par minutter.
Tag buddingerne ud af formene, drys resten af nødderne over dem, og server dem den lunkne kaki-creme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her