Logo

Ricottacreme med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ricottacreme med mango

 

En dessert som er meget hurtig at lave. Mango og ricotta er en sensationel smagskombination. Konsistensen er lækker og blød. • Mango indeholder både A- og C-vitamin.

Tilberedning 15 min. 4 portioner

 

# Råvarer til Ricottacreme med mango:

400 g ricottaost

2 friske mangofrugter

1 dl piskefløde

2- 3 spsk honning

GARNERING:

1 frisk mangofrugt

4 kiks

*

 

Fremgangsmåde:

1 Del 2 af mangofrugterne på midten og grav frugtkødet ud.

Læg det i en foodprocessor eller blender og findel det til en puré.

 

2 Pisk fløden til skum.

Bland ricottaost og flødeskum til en jævn masse.

Smag til med honning til den ønskede sødme.

 

3 Rør mangopureen i og bland det godt.

 

4 Fordel ricotta- og mangocremen i portionsglas.

Skær kødet af den sidste mango frugt i tern og læg et par tern ovenpå hver portion.

 

5 Halver kiksene hvis de er store og garner hver portion med kiks.

Server straks.

 

Tips & råd

 

Cremen kan dekoreres med mascarpone ost.

Mascarpone er relativt fed, så 1 spsk pr. portion er nok

 

Et godt og magert alternativ er at erstatte ricottaosten med yoghurt.

Yoghurten skal være tyktflydende for at konsistensen skal blive den rette.

 

Forbered: Ricotta- og mangoblandingen kan forberedes, men anret den ikke i glassene før lige inden serveringen.

Osten kan blive tynd, hvis den står for længe.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 327 = kJ 1375

Kulhydrat 23 g Protein 14 g Fedt 20 g (55%) Fibre 1 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her