Logo

Vafler fra Norge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 ½ dl hvedemel
1 spsk sukker
½ liter mælk
2 æg
50 g smør eller ½ dl olie

Bland hvedemel & sukker. Rør mælken i, og de 2 æggeblommer. Lad det hvile i mindst 20 min. i køleskab. Smelt smøret - kom det i dejen. Pisk æggehviderne stive, bland (vend) dem FORSIGTIGT i dejen.
Bagetiden afhænger af det enkelte vaffeljern samt ens lyster til mørke/lyse vafler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her