Logo

Rådyrfilet med broccolipuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske champignon
150 g gulerødder
100 g selleri
1 løg
600 g rådyrfilet
salt
hvid peber
1 ½ tsk tørret salvie
½ tsk tørret timian
100 g smør
1 dl vand
1 bundt persille
1 spsk stegesky
1 dl piskefløde

Broccolipuré:
500 g broccoli
salt
hvid peber
2 spsk piskefløde
1 tsk smør

Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger. Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.

Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt. Tilsæt vand og lad det viderestege i 6 – 10 minutter. Hold fileten varm og gem lidt stegesky. Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter.

Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber og steg i yderlig 5 – 8 minutter. Rør fløden i.

Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen. Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her