Logo

Leo's Müsliboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ Liter lunken vand
15 g gær
1 stor kop finvalsede havregryn eller ( havreklid - hvedeklid )
1 stor kop økologisk müsli max 5% fedt
1 stor kop durummel
Evt hakkede figner. abrikoser eller andet tørret frugt.
 

* Tilberedning

Fyld op med almindeligt hvedemel, til konsistensen af dejen er, så der stadigt kan røres i den. 
Tilsæt hakkede figner. abrikoser eller andet tørret frugt.
Det hele røres godt igennem.
Hæve i 2 timer tildækket, eller natten over i køleskabet.
Dejen skal ikke æltes eller røres igennem.
Sættes på en bageplade beklædt med bagepapir til 9 boller. 
Bages i forvarmet ovn på 200 °C i ca 30 minutter
Bollerne skal være pænt hævet og brune.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her