100 g rugbrød
100 g smør smeltet
6 plader husblas
3 spsk vand
2 avocadoer
1 æble skrællet og skåret i tern
200 g Philadelphiaost
2 dl cremefraiche
1 limefrugt saften
100 g Tortilla Chips Saltet
1 brev Guacamole Mix
Knus/smuldr rugbrød og tortilla chips i en mixer.
Tilsæt smør og bland det hele godt.
Tryk massen ud i en springform (24 cm i diameter) og stil dejen i køleskabet.
Smelt husblas over et vandbad.
Bland avocado, guacamolemix, æbler, ost, cremefraiche og limesaft.
Tilsæt den smeltede husblas i en fin stråle og bland godt.
Hæld massen i formen og stil kagen i køleskabet i ca. 4 timer.
Server guacamole cheesecaken til grillede kyllingelår eller til gravet laks. Hvis det skal være mere luksuøst, kan man tilsætte laksestykker i guacamolen og servere kagen som forret eller til buffet.