Logo

Jægerens vinstegte hare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg flået hare
200 g magert flæsk
smør
salt
peber
2 dl bouillon
2 dl rødvin
1 fed hvidløg
lidt persille
1 lille løg
3-4 hele hvide peberkorn
12 små skalotteløg (evt. de frosne)
150 g champignoner
3 spsk hvedemel

Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.

Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver , persille, det skivede løg og peberkorn. Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1 ½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.

På stegepanden brunes de små skalotteløg med de rensede champignoner i skiver . Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte skalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her