Forret
450 g renset stenbiderrogn
2 spsk salt
1 dl hvidvin
PANDEKAGEDEJ:
1 dl mælk
100 g boghvedemel
¼ liter cremefraiche
25 g gær
1 tsk salt
3 æggeblommer
3 æggehvider
50 g smør
PYNT:
cremefraiche
1 skive røget laks
1 hakket rødløg
dild
Vend stenbiderrognen med salt og hvidvin og lad den trække ca ½ time i køleskabet.
Blinis: Rør mælk og hvedemel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommer i dejen. Lad hvile ca. 15 minutter. Vend de stiftpiskede hvider i dejen, og til sidst det smeltede, afkølede smør. Bag ca. 10 små, tykke pandekager - evt. på en spejlægspande.
Anret de varme pandekager på forvarmede frokosttallerkner, og læg 3-4 spsk stenbiderrogn på hver. Pynt med cremefraiche, strimlet laks, rødløg og dild.