Dej:
300 g marcipan
3 æg
2 dl hvedemel
100 g smeltet smør
Glasur:
1 pose mandelspåner
50 g god chokolade
syltet appelsinskal
reven skal og saft af 1 appelsin
Riv marcipanen groft.
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt marcipanen.
Pisk det let og luftigt.
Tilsæt hvedemel, smeltet fedtstof og reven appelsinskal og hæld dejen i en smurt og raspet springform.
Bages på miderste rille ved 175°C i ca 35 min.
Lad kagen køle nogle min inden du lægger den på et serveringsfad. Hæld appelsisaften over og lad den køle helt.
Læg mandlerne på en plade og rist dem i ovnen i ca 5 min.
Smelt chokoladen i vandbad.
Bred chokoladen over kagen og drys med syltet appelsinskal og ristet
mandler.
Lad kagen stå koldt så chokoladen stivner.