Logo

Skaldyrspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pasta
1 rødløg
2 hvidløg
100 g champignon
2 spks olivenolie
3 ½ dl purerede tomater
200 g krappekød
salt og peber
 
Kog pasta efter pakkens anvisning, pil løg og hak dem fint, rens champignon og skær dem i skiver.
Sautèr løg, champignon med knust hvidløg på en pande med olie, tilsæt de purerede tomater og lad saucen simre i 5 min. smag til med salt og peber.
Lad krappekødet dryppe af i en sigte og vend det i saucen.
Vend den afdryppede pasta med saucen og server straks.

Tips: purerede tomater kan erstattes af hakkede tomater eller hele flåede tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her