Det tager kun få minutter at lave disse brød og de er så lækkert sprøde med smørsmag, at du hellere må lave rigeligt af dem. De vil hurtigt blive spist! Smelt smørret i mikrobølgeovnen, men vær forsigtig, da det kun tager få sekunder.
6 sesambrød eller lyse pitabrød
50 g usaltet smør, smeltet
2 fed hvidløg, meget finthakket
2 spsk hakket frisk persille
salt og friskkværnet sort peber
Læg smørret på en lille pande og varm det forsigtigt op, til det er smeltet, tilføj hvidløg og persille og varm godt igennem.
Sæt det til side for at lade smagsstofferne smelte sammen.
Rids pitabrødene på den ene side og placer dem med den ridsede side opad på risten i den ene side af grillen og grill i 1 minut til de er let ristede.
Vend pita-brødene og hæld hvidløgssmørret over.
Grill i 1-2 minutter mere, hvorefter smørret vil syde.
Løft pita-brødet over på et bræt, skær det i fingerbrede stykker og server det imens det er varmt.