1 pk.kyllingefileter
God olivenolie fra spray
¼ icebergsalat
1 pk.rucolasalat
½ ananas i stave
30 g ristede pinjekerner
6 hele soltørrede tomater i olielage
200 g fromage frais naturel 0.5%
1 tsk karry evt. mere efter smag
1 tsk rørsukker
1 citron, saften af ¼ citron resten i både
Havsalt
Friskkværnet sort peber
Kyllingestykkerne drysses med salt og peber og steges på en grillpande ca. 3 4 min. på hver side.
Spray med olie til sidst, det gør dem meget lækre.
Iceberg og rucolasalat skylles grundigt og tørres.
Icebergsalaten rives i mindre stykker. Salaten blandes af de 2 slags salat, ananasstave, pinjekerner, soltørrede tomater i skiver og kyllingestykker. Dressingen blandes og smages til.
Retten kan evt. serveres med et stykke brød til og citronbåde.