Logo

Kalamata tapanade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kop valnødder/ macadamia eller solsikkekerner.
( hver af dem skaber en forskellig smag og hver af dem er delikat)

1 glas kalamatas oliven drænet og udstenede
1 kop soltørrede tomater
2 fed hvidløg
1 spsk oliven olie

Klip de soltørrede tomater i små stykker med en køkkensaks.
Læg dem i blød så vandet lige dækker og stil det til side.
Hak nødder og hvidløg i foodprocessoren til det bliver smuldret.
Tilsæt udblødte soltørrede tomater og oliven og blend igen.
Skrab ned fra kanterne og blend en sidste gang, mens du hælder oliven olie i.
Det giver 2 kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her