250 g wok strimler af skinkeinderlår
½ spsk olie
salt og peber
125 g ægnudler
1 tsk sesamfrø
1 frisk chili
1 fed hvidløg
½ spsk sesamolie
1 porrer
2 gulerødder
1 dl bouillon eller vand
1 spsk sojasauce
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skyl nudlerne i koldt vand og hæld dem i et dørslag.
Rist sesamfrø på en tør pande.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme.
Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes.
Kødet brunes 1 - 1 ½ minut ved kraftig varme.
Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.
Svits chili i tynde ringe og knust hvidløg i sesamolie.
Tilsæt porrer skåret i tynde skiver og gulerødder, der er halveret og derefter skåret i tynde skrå skiver og lad det stege et par minutter under omrøring.
Spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme, til
grønsagerne er møre, men stadig har bid.
Tilsæt kød og soja-sauce og vend nudlerne i.
Lad retten blive gennemvarm. Drys med sesamfrø.