Logo

Fritters af peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hvedemel
¼ tsk natron
2 ½ dl koldt vand
1 sammenpisket æg
1 spsk olie
1 knsp. salt
1 knsp. sukker
vindruekerneolie
 
Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i tern, ca. 2x2 cm, og tryk dem tørre.
Sigt hvedemel og natron i en skål og pisk vand, æg og olie samt salt og sukker i.
Pisk dejen glat.
Dyp peberfrugterne i dejen og kog dem gyldne og sprøde i den varme olie.
Kog kun et enkelt lag ad gangen og tag peberfrugterne op med en hulske og
læg dem på fedtsugene papir.
Hold dem varme i ovnen.
Servér dem som en lille forret, evt. i selskab med tern af fetaost, sorte
oliven og små stykker ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her