Logo

Fyldte skinkesnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkesnitzler
1 bæger hvidløgsost
Salt
Peber
Smør til stegning
300 g broccoli
2-3 spsk creme fraish
1 bdt persille

Bank snitzlerne så tynde som muligt (fx mellem 2 stykker film). Smør et tyndt lag flødeost på hver og fold dem sammen.
(Gem resten af osten til pureen.)
Vend snitzlerne i krydret rasp.
Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca 5 min på hver side.
Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.
Dryp godt af og purer dem.
Vend resten af osten og creme fraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber.
Giv tomatsalat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her